Ny expertis på Envirologic

I vårat nyhetsbrev den 3 maj kunde ni ta del av att vi anställt vår första heltidsanställda support-tekniker, Jocke. Detta är en av våra senaste satsningar för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre support.

Jockes uppgifter är bland annat att övervaka robotarna digitalt. Han kan via datorn se när en robot larmar, mängden larm, vilken typ av larm och vidta eventuella åtgärder. Tanken med tjänsten är att vi, tack vare ständig övervakning, kan vara mer förberedda och således vara snabbare på att ge våra kunder en bra support.

Förutom att övervaka robotar så är Jocke en av dem som ansvarar för inkommande supportsamtal, samt gör uppstarter av nya robotar.

Jocke kommer från Blomstermåla i Småland och har tidigare arbetat på en fabrik som tillverkar elmotorer. När flickvännen Sanna började studera i Uppsala följde Jocke med och sökte tjänsten hos oss. Jocke gillar utmaningar och tyckte tjänsten lockade då det både var ett helt nytt område för honom, samt verkade spännande.

För att inte missa nästa nyhetsbrev, maila Elin redan nu. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Social