exportsäljare

Är du vår exportsäljare

och redo för att skapa en bättre arbetsmiljö?

Är du nyfiken på hur robotar och framtidens teknologi förändrar arbetsmiljön i hårt smutsade miljöer?

Är du en driven säljare som vill ha ett team att samverka med samtidigt som du vill förbättra världen?

Tillsammans med oss blir du en av de dem. Genom att automatisera högtryckstvättning har Envirologic hjälpt människor att få en arbetsmiljö som, istället för att vara skadlig, bidrar till att deras förutsättningar för ett hållbart arbetsliv nu finns. På köpet ökar vi dessutom lönsamheten för våra kunder. De flesta av dem är grisproducenter, men vi ser också en stor marknad i andra industrier som mälterier, bilindustri, energi, etc.

Vi söker!

Vi söker en säljare för export som kan utveckla vår marknad internationellt. Vi ”hire for attitude and train for skill” men förväntar oss att du har erfarenheter som på ett eller annat sätt gör det värt för oss att träffa dig. Rollen kräver tekniskt intresse i kombination med sälj- och kunderfarenhet. I den bästa av världar har du en bakgrund inom teknisk försäljning, ett brinnande intresse för framtidens teknologi samt att utveckla nya marknader.

Vi erbjuder!

Ett unikt arbete med goda ekonomiska möjligheter samt personlig utveckling internationellt, i ett företag med stark tillväxtambition.

Vi har idag mer än 800 robotkunder världen över och har nu vår nylanserade modell, EVO Cleaner, i drift. Det är dags för befintliga kunder att byta upp sig, samtidigt som marknaden är mogen för att expanderas.  

I den här positionen är du självklart en del av det svenska teamet för Envirologic, samtidigt som du samarbetar med våra nuvarande internationella partners samt bygger upp nya. Det ger dig förutsättningar att dela erfarenhet och resultat för en ständig utveckling och bästa praxis. Därmed behöver dina kunskaper i svenska och engelska vara goda. Kunskaper i andra språk är meriterande.

Vi är!

Envirologic är ett miljöföretag och ledande leverantör av automatiserade högtryckstvättlösningar i hårt smutsade miljöer.

Envirologic har tagit fram och patenterat, bland annat, en robot som hjälper kunderna att kostnadseffektivt skapa rena och hygieniska miljöer, utan att kompromissa med hälsan för deras anställda. Med omfattande kunskaper i utvalda kompetensområden erbjuder Envirologic flexibla, fullt integrerade, högtryckstvätts- och servicelösningar som krävs för problemfri drift.

Envirologic startade 1999 och är ett publikt aktiebolag (XSAT: ENVI). För närvarande finns våra största kunder i Europa, Nord Amerika och i Japan. Envirologic AB har sitt huvudkontor i Uppsala, Sverige.

Sök nu!
Skicka ditt CV till: Elisabeth Adriansson – Hr-assistent.

Epost: elisabeth@envirologic.se

Frågor!
Kontakta VD Jan Sandberg

Mobil 018-50 04 57 mail: jan.sandberg@envirologic.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *