En tvättrobot som tvättar i ett stall

Utvecklare med intresse för robotar

Envirologic expanderar och med hög innovationstakt ämnar vi behålla vår marknadsledande position inom automatiserad högtryckstvättning. Därför vill vi nu förstärka vårt utvecklingsteam i Uppsala.
Vad får du?

Envirologic befinner sig ett spännande skede med den nya uppkopplade roboten EVO Cleaner. Du kommer med din passion och kompetens få bidra till utvecklingen av flera nya tjänster. Behovet täcker i närtid bl.a. app-utveckling (frontend och backend), verktyg för datainsamling och analys samt vidareutveckling av robotarnas molnbaserade backend.

På Envirologic jobbar vi nära varandra och utan prestige. Den naturliga samlingspunkten är fikarummet, där vi ibland kopplar av men ofta hamnar i djupa diskussioner kring ett problem eller börjar skissa nya idéer på whiteboard. Två saker är dock aldrig långt borta: en hjälpande hand och ett gott skratt! Arbetsplatsen präglas av en informell kultur där initiativ uppmuntras och vägen till beslut är kort. Med andra ord kan tiden från idé till implementation gå fort.

Vem är du?

Det viktigaste är din personlighet och ditt engagemang men du har förmodligen gått en högskoleutbildning inom datateknik, inbyggda system, informationsteknik eller liknande. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper i arbetslivet.

Du har goda kunskaper inom minst ett programmeringsspråk men din ambition är alltid att lära dig mer. Dina intressen får gärna spänna över ett eller flera av följande områden: maskininlärning, motorstyrning, IoT, app-utveckling, vision-system, automation, Amazon AWS eller hårdvarunära programmering.

Du triggas av att lösa utmaningar och att tillsammans med teamet utveckla roboten.

Vilka är vi?

Envirologic är ett familjärt och expansivt produktbolag med 9 medarbetare i Uppsala. Vår specialistkompetens finns inom automatiserad högtryckstvättning där vi erbjuder lösningar för att tvätta krävande och hälsovådliga utrymmen med hjälp av våra patenterade tvättrobotar. Idag finns våra robotar i över 20 länder.

Vår senaste produkt heter EVO Cleaner. Genom nyutvecklat gränssnitt, styrsystem och uppkoppling tvättar den effektivt med 6 frihetsgrader och en räckvidd på 6 meter.

Hur söker du?

Anställningsform: Heltid, provanställning tillämpas

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan till elisabeth@envirologic.se redan idag!

För frågor om tjänsten, kontakta Johan Bolin, utvecklingsansvarig, på 018-39 82 24 eller johan.bolin@envirologic.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *