En bild på en som svetsar

Vill du svetsa?

Vår specialistkompetens finns inom automatisering av högtryckstvättning, där tvättroboten är lösningen för att tvätta krävande och svåra utrymmen. Bolaget har hittills levererat fler än 700 robotar till kunder i Europa, Nordamerika, Australien och Asien. Då efterfrågan ökar behöver vi nu utöka vårt team med:

En svetsare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss

Vad får du?

Du kommer jobba tillsammans med vårt produktionsteam på fyra personer. Det kräver att du både kan arbeta som en i teamet men också självständigt. Du kommer att ansvara för samtliga svetsjobb som krävs på tvättroboten samt även monteringsarbete.

Företaget är familjärt och arbetar med ständig produktutveckling. Det medför att vi ofta har djupa diskussioner om utvecklingen av våra produkter, som också leder till många skratt. Företaget har nyligen fått ytterligare ett patent som ska utvecklas med teamets hjälp. Att fira framgångar är självklart och teamet har en hög frisknärvaro och nyttjar sitt friskvårdsbidrag.

Du får en tillsvidareanställning på heltid (100%) med placering i Uppsala.

Vem är du?

Du är händig, engagerad och noggrann i ditt arbete. Du är nyfiken och tar till dig nyheter inom området, har lätt för att ta instruktioner och gillar utmaningar för att hela tiden utvecklas i jobbet.

Du har förmågan att hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet. Tempot kan tidvis vara högt med många arbetsuppgifter på gång samtidigt, vilket passar dig som då du är lösningsorienterad.

Du är kommunikativ och har en social förmåga, viktiga egenskaper för att samspelet med teamet och med våra kunder, skall fungera så bra som möjligt.

Vad kan du?

Du har svetsutbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare. Du behärskar att svetsa i rostfritt med TIG/ MIG.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som exempelvis borrning och slipning. Du behärskar ritningsläsning och mätning.

Du har ett gott tekniskt handlag och ett stort intresse för teknik. Körkort B är ett krav

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska då du i arbetet behöver kunna läsa instruktioner och dokumentera.

Vi behandlar ansökningar löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan till elisabeth@envirologic.se redan idag! Senast är den 28 februari 2019.

Frågor om tjänsten: Jan Sandberg, VD 018-50 04 57

www.envirologic.se

Om Envirologic

Envirologic AB (Publ.) är ett världsledande företag som tillverkar företagets patenterade tvättrobotar. Företaget utgår från Uppsala där produktutveckling, tillverkning och marknadsföring samt försäljning sker. Företaget har, förutom sina egna säljare, återförsäljare i hela världen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *