En tvättrobot som tvättar i ett stall

Junior ingenjör

Envirologic expanderar och med hög innovationstakt ämnar vi behålla vår marknadsledande position. Därför vill vi nu förstärka vårt utvecklingsteam i Uppsala med en junior ingenjör.

Vad får du?

Du kommer att arbeta både med vidareutveckling av befintliga produkter och nyutveckling av kommande produkter. Det kan handla om allt från revideringar baserade på återkoppling från kunder till att ta en produkt från konceptfas till lansering.

På Envirologic jobbar vi nära varandra utan prestige. Den naturliga samlingspunkten är fikarummet där vi ibland kopplar av men ofta hamnar i djupa diskussioner kring ett problem eller börjar skissa en ny lösning på whiteboard. Två saker är aldrig långt borta: en hjälpande hand och ett gott skratt!

Vem är du?

Det viktigaste är din personlighet och ditt engagemang men du har förmodligen gått en högskoleutbildning inom datateknik, maskinteknik, elektroteknik eller liknande. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper i arbetslivet.

Ditt intresse spänner gärna över ett eller flera av följande områden: maskininlärning, motorstyrning, IoT, app-utveckling, vision-system, automation eller hårdvarunära programmering.

Du triggas av att lösa utmaningar inom exempelvis mjukvara, elektronik eller mekanik.

Vilka är vi?

Envirologic är ett familjärt och expansivt produktbolag med 9 medarbetare i Uppsala. Vår specialistkompetens finns inom automatiserad högtryckstvättning där vi erbjuder lösningar för att tvätta krävande och hälsovådliga utrymmen med hjälp av våra patenterade tvättrobotar. Idag finns våra robotar i över 20 länder.

Vår senaste produkt heter EVO Cleaner. Genom nyutvecklat gränssnitt, styrsystem och uppkoppling tvättar den effektivt med sina 6 frihetsgrader och räckvidd på 6 meter.

Hur söker du?

Anställningsform: Heltid, provanställning tillämpas

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan till elisabeth@envirologic.se redan idag!

För frågor om tjänsten, kontakta Johan Bolin, utvecklingsansvarig, på 018-39 82 24 eller johan.bolin@envirologic.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *