Roboten programmeras

Drömjobb som servicetekniker

Vad får du?

Du  kommer jobbar tillsammans med vårt produktionsteam på fyra personer, i ett familjärt företag som arbetar med ständig produktutveckling, där du kommer vara en viktig kugge.

Ett jobb där du arbetar både i team och självständigt. Vara en i ett härligt team som gillar att diskutera utveckling som också leder till många skratt. Du kommer vara med och fira våra framgångar och vara en del i ett team som håller hög frisknärvaro genom friskvårds bidraget.

Dina arbetsuppgifter är bl.a. att supporta företagets kunder, medverka i utvecklingsprojekt, installera tvättroboten hos kunder, felsöka och reparera företagets tvättrobotar.

Ett heltidjobb (100%) med placering i Uppsala som innebär en tillsvidareanställning

Vem är du?

Du har förmågan att hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet, och du har inga problem att hålla igång flera arbetsuppgifter utan att tappa tempo. Du vill hela tiden utveckla dig och ditt arbete och ser möjligheter. Du är kommunikativ vilket är en viktig egenskap i dialogen mellan dig och teamet samt med våra kunder.

Vad kan du?

Du har en gymnasieexamen från fordonsutbildning eller liknande. Erfarenhet från yrkesområdet är ett krav. Du har ett gott tekniskt och teoretiskt handlag samt ett stort teknikintresse.

Du kan kommunicera på svenska och engelska, vilket gör att du kan prata med våra kunder i hela världen, läsa manualer och dokumentera ditt arbete. Pratar du fler språk är det meriterande.

Hur söker du?

Du skickar din ansökan till elisabeth@envirologic.se

Vi kommer att göra urval och intervjuer kommer löpande vilket kan innebära att tjänsten redan är tillsatt om du väntar att söka till sista ansökningsdag, som är den 9 augusti 2018

Frågor om tjänsten: Jan Sandberg, VD 018-50 04 57

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *