Roboten programmeras

Vi söker fortfarande efter servicetekniker till Uppsala

Vad får du?

Du kommer jobba tillsammans med vårt produktionsteam på fyra personer, i ett familjärt företag som arbetar med ständig produktutveckling.

Du kan arbeta både i team och självständigt, och gillar att diskutera utveckling som också leder till många skratt. Vi firar självklart våra framgångar och håller hög frisknärvaro genom friskvårds bidraget.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att supporta företagets kunder, medverka i utvecklingsprojekt, installera tvättroboten hos kunder, felsöka och reparera företagets tvättrobotar.

Du blir tillsvidareanställd på heltid (100%) med placering i Uppsala.

Vem är du?

Du har förmågan att hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet, och har inga problem att hålla igång flera arbetsuppgifter utan att tappa tempo. Du ser möjligheter vilket innebär att du är lösningsfokuserad. Du är kommunikativ vilket är en viktig egenskap i dialogen mellan dig och teamet samt med våra kunder.

Vad kan du?

Du har en gymnasieexamen från fordonsutbildning eller liknande. Erfarenhet från yrkesområdet är ett krav. Du har ett gott tekniskt och teoretiskt handlag samt ett stort teknikintresse.

Du kan kommunicera på svenska och engelska, vilket gör att du kan prata med våra kunder i hela världen, läsa manualer och dokumentera ditt arbete. Pratar du fler språk är det meriterande.

Hur söker du?

Du skickar din ansökan till elisabeth@envirologic.se

Vi kommer att göra urval och intervjuer kommer löpande vilket kan innebära att tjänsten redan är tillsatt om du väntar att söka till sista ansökningsdag, som är den 9 maj 2018

Frågor om tjänsten: Jan Sandberg, VD 018-50 04 57

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *