Evo Cleaner

En möjlighet för dig som kan teknik

Vi  fortsätter utöka vårt team och söker nu en Servicetekniker med ansvar för support 

Vad får du?

Du kommer jobba tillsammans med vårt produktionsteam på fyra personer. Det kräver att du både kan arbeta som en i teamet men också självständigt. Dina arbetsuppgifter är bl.a. att supporta företagets kunder, medverka i utvecklingsprojekt, installera tvättroboten hos kunder, felsöka och reparera företagets tvättrobotar hos kunder.

Då våra produkter finns i hela världen innebär det att du kommer göra spännande resor.

Företaget är familjärt och arbetar med ständig produktutveckling. Det medför att vi ofta har djupa diskussioner om utvecklingen av våra produkter, som också leder till många skratt. Företaget har nyligen fått ytterligare ett patent som ska utvecklas med teamets hjälp. Att fira framgångar är självklart och teamet har en hög frisknärvaro och nyttjar sitt friskvårdsbidrag.

Tjänsten du söker är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med placering i Uppsala.

Vem är du?

Du har förmåga att hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet. Då tempot tidvis är högt har du inga problem med att hålla igång flera arbetsuppgifter utan att tappa tempo. Du ser möjligheter vilket innebär att du är lösningsfokuserad.

Du måste vara kommunikativ vilket är viktiga egenskaper för att samspelet och dialogen mellan dig och teamet samt med våra kunder, skall fungera så bra som möjligt.

Vad kan du?

Du har nog i grunden en examen från exempelvis fordonsutbildning alternativt teknisk/mekanisk utbildning t.ex. styr & reglerteknik och har mer än 3 års erfarenhet i jobbet. Du har ett gott tekniskt och teoretiskt handlag samt har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du har kompetenser inom flera områden. Att du har körkort B är ett krav.

Du måste ha avancerade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med kunder i hela världen, samt läsa manualer och dokumentera ditt arbete. Har du fler språk är det meriterande.

Urval och intervjuer kommer ske löpande vilket kan innebära att tjänsten redan är tillsatt om du väntar att söka till sista ansökningsdag, som är den 3 april 2018.

Ansökan skickas till elisabeth@envirologic.se

Vill du veta mer ringer du Janne Sandberg, VD 018-50 04 57

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *