bildcollage takvandring

Kurs på hög nivå

I helgen samlades några av de servicetekniker som servar våra produkter i Uppsala för årets servicekurs.

På programmet var förstås tvättroboten EVO Cleaner där Janne gick igenom bl.a. menysystem, positionering, elsystem och instruktionsboken som du kommer åt via supportfliken på hemsidan. Han tog också upp de viktigaste skillnaderna mellan modellerna och också input på de fel som uppkommit under året på dem. Allt för att bidra till att ta servicekompetensen till nästa nivå.

Årets aktivitet tog också sällskapet till en ny nivå, då den innebar en takvandring på Uppsala slott med en magnifik utsikt över Uppsala. Under aktiviteten berättade en guide för oss om slottet och dess historia, samt om Uppsala som bredde ut sig under våra fötter.

Vi startade i tornets kupol där vi fick på oss en personlig utrustning som gjorde att vi var säkrade under hela turen på taket.

Promenaden gick på takets gångbryggor, hela tiden infästa i säkerhetssystemet som löpte längs med hela banan. Ibland fick vi sätta oss ned och lyssna på guiden, ta bilder och njuta över utsikten över Uppsala stad.

Vad vi hittar på till nästa års servicekurs är ännu på planeringsstadiet, men boka redan nu preliminärt in helgen 22-24/2 2019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *