Jan_vid_arbetsbänk

Envirologic söker mekaniker

Envirologic AB

Envirologic är ett familjärt, världsledande och expansivt utvecklingsbolag med verksamheten i Uppsala. Här leds och bedrivs produktutveckling, tillverkning och marknadsföring samt försäljning. Företaget har förutom sin egna säljare, återförsäljare i och utanför Europa.

Vår specialistkompetens finns inom automatisering av högtryckstvättning där vi erbjuder våra kunder lösningar för att tvätta krävande och svåra utrymmen med hjälp av företagets patenterade robot. Bolaget har hittills levererat ca 650 robotar till kunder i Europa, Nordamerika, Australien och Asien.

Vi söker en mekaniker med förmåga att öka och utveckla vår service till vårt team i Uppsala

I den här varierande rollen ingår du i ett team om fyra personer. Du kommer att jobba såväl självständigt som i teamet och du måste ha förmåga att hantera olika arbetssituationer.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. support till kunder, arbete med utvecklingsprojekt, felsökning och reparation av företagets tvättrobotar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med placering i Uppsala. För rätt person kommer jobbet även att innebära en del spännande resor, både i Sverige och utomlands. Företaget tillämpar alltid provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och kan arbeta i team. Du vill jobba med något som är utvecklande och är inte rädd för utmaningar.

Vi söker dig som har förmåga att hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet. Tempot kan tidvis vara högt med många arbetsuppgifter på gång samtidigt, vilket passar dig som också är lösningsorienterad och ser utmaningar snarare än problem.

Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ. Det är viktiga egenskaper för att samspelet, dels i teamet och med våra kunder, skall fungera så bra som möjligt.

Vad kan du?

Du är utbildad fordonsmekaniker, alternativt teknisk/mekanisk utbildning t.ex. styr & reglerteknik eller motsvarande och har mer än 3 års erfarenhet i jobbet. Du har ett gott tekniskt handlag och ett stort intresse för teknik. Meriterande är om du har kompetenser inom flera områden. Körkort B är ett krav.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer, dokumentera arbete samt hjälpa kunder med felsökning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 15 mars 2018.

Ansökan skickas till elisabeth@envirologic.se

Frågor om tjänsten: Jan Sandberg, VD 018-50 04 57

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *