Elin Ringberg

Elin söker en kollega i Danmark

Klar til at forbedre arbejdslivet?
Brænder du for den værdi robotter og fremtidens teknologi kan tilføre landbrugsindustrien?
Er du iværksætter og ønsker at samarbejde i et team, der sammen med dig stræber efter at forandre verdenen.
Sammen med os vil du blive en del af et team, der bekymrer sig om mennesket. Vi har gjort rengøring af svinestalde automatisk, og vi gør ikke blot vore kunder stærkere økonomisk, vi forlænger også liv og forøger lykken ved at forbedre folks arbejdsmiljø. De fleste af vore kunder er svineproducenter, men vi ser også et voksende marked i andre industrier såsom maltning, bilindustrien, energi etc.
Hvad søger vi efter?
Vi søger en regional salgschef, som kan udvikle og forbedre vores virksomhed i Danmark. Vi vægter dine personlige egenskaber, og vi sørger for den nødvendige oplæring og træning. Rollen kræver en stærk teknisk evne kombineret med demonstreret salgs- og kundevenlig attitude. Vi forventer, at du er en markant personlighed, som parret med de rette spændende kompetencer, gør at vi ser frem til at mødes med dig. Du skal helst have kendskab til landbrugssektoren, have en naturvidenskabelig uddannelse og en brændende interesse for fremtidens teknologi så vel som en veldokumenteret evne til at sælge og udvikle nye markeder – men måske er din profil anderledes og alligevel indeholder den personlighed og det drive, vi søger.
Hvad tilbyder vi?
Dette er en stor mulighed for den rette ansøger, og der er en stærk økonomisk mulighed såvel som langsigtet professionel udvikling i en international virksomhed – i et firma med stærk vækstambition.
Vi har 100+ robotbrugere i Danmark og har en nyudviklet robotmodel klar til at blive solgt til dem alle og til nye kunder.
I denne stilling vil du arbejde tæt sammen med Envirologics hovedkvarters salgs, marketing og teknologi organisationer. Du bliver også del af et internationalt team af ansatte og partnere, der sammen deler erfaring og resultater, og som løbende forbedrer salgsmetoder og bedste praksis, så engelsk sprogfærdighed er påkrævet.
Hvem er vi?
Vi er Envirologic et miljøvenligt firma og en førende leverandør af robot højtryks rengørings løsninger til vanskelige arbejdsmiljøer.
Envirologic har blandt andet udviklet og patenteret en robot, som hjælper kunderne med at skabe omkostningseffektive, rene og hygiejniske arbejdsmiljøer uden at gå på kompromis med deres ansattes helbred. Med omfattende viden i udvalgte brancher tilbyder Envirologic fleksible, fuldt integrerede højtryksrensnings rengøringsløsninger og den service en problemfri arbejdsgang kræver.
Envirologic blev grundlagt i 1999 og er et børsnoteret selskab (XSAT:ENVI). I øjeblikket er vores største kundebase i Europa, Nordamerika og Japan. Envirologic AB er hjemmehørende i Uppsala, Sverige. Ansøg nu ved at sende dit CV til Elin Ringborg – Sales Manager elin.ringborg@envirologic.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *